Pools
I Pineapple Hills Resort har du altid en swimming pool lige udenfor din terrasse. Hver række villaer har en lang og lækker swimmingpool samt 2 mindre børnepools.
Læs mere
Restaurant
Nyd en god madoplevelse på Dens Place, der tilbyder en menu fra både det  internationale og thailandske køkken. Her er mega hyggeligt og vores kok Den er en glad mand, som laver den dejligste mad. Der serveres selvfølgelig diverse kolde drikke - og såmænd også kaffe.
Læs mere
Mini-Mart
Her finder du de mest almindelige dagligdagsvarer. Mini-mart har åbent hver dag. I Mini-mart kan du købe drikkevarer, is og almindelige fornødenheder.
Læs mere
Service Center
I vores servicecenter vil du finde alt den hjælp, du har brug for.
Learn More
Massage
Massage, ansigtsbehandling, body scrub, manicure & pedicure - Få en luksus behandling i din egen villa
Læs mere
Udlejning
Quality and safety is important to us. We only provide good and comfortable scooters. To improve driveability and safety we have scooters with extra wide tires.
Learn More
Vaskeri-service
Vi vil med glæde håndtere dit vasketøj for dig. En af ting, der gør en ferie i Thailand virkelig afslappende er ikke at skulle tænke på vasketøj og strygning.
Læs mere
Shuttle Service
Selv hvis du ikke har lejet bil eller scooter, kan du stadig nyde den smukke natur uden for projektet. Vores shuttle service tilbyder transport til Hua Hin eller til stranden.
Læs mere